Home » Autosleutel bijmaken

Jouw autosleutels bijmaken doe je bij Autosleutel Services

Auto sleutel bijmaken? Bij Autosleutel Services kun je terecht voor het bijmaken en programmeren van vrijwel alle transpondersleutels. Dit met en zonder afstandsbediening of sleutelcode voor verschillende soorten automerken. Wanneer je jouw autosleutel kwijt bent en zoekt naar een goedkope manier om een nieuwe reservesleutel te maken, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij maken goedkoop en snel jouw nieuwe autosleutel bij. Je kunt ook je sleutel naar ons opsturen, zodat wij een kopie van de autosleutel kunnen bijmaken.

Onze aanpak

Autosleutel klaar terwijl je wacht

Jouw autosleutels bijmaken gebeurt terwijl je wacht. Ze zijn dan ook al snel klaar. Wij kopiëren en programmeren hierbij de sleutelcode voor de startblokkering. Vervolgens schrijven wij deze op een nieuwe glastransponderchip. Deze wordt in de nieuwe auto sleutel geplaatst. Wat de precieze kosten hiervoor zijn? Als je naar een merkdealer gaat, betaal je al snel tussen honderden euro’s voor nieuwe autosleutels. Bij ons is dit niet het geval en kun je jouw auto sleutel voor een scherpe prijs laten bijmaken. Vraag gerust om meer informatie!

Je neemt contact met ons op

Autosleutel Services komt naar je toe

Sleutel reparatie, deur openen of sleutel programma

Je kunt weer op pad

Autosleutel met afstandsbediening

Een auto sleutel bijmaken die voorzien is van een afstandsbediening? Ook dat is mogelijk.
Wij programmeren autosleutels met afstandsbediening met een chip voor de startblokkering. Dit doen wij voor bijna alle merken en type autosleutels. Denk aan autosleutels van Renault, Seat, Opel, Volkswagen, Mercedes en nog veel meer. Wanneer je overweegt een extra autosleutel met afstandsbediening te laten bijmaken voor een redelijke prijs, dan leveren wij deze inclusief sleutelcode en afstandsbediening. Hierbij wordt de autosleutel ook direct geprogrammeerd.

Autosleutel service

Sleutelnummer en programmeercode

Voordat wij je autosleutels bijmaken, is het allereerst van belang het sleutelnummer en de programmeercode hiervan te hebben. Het is bij veel automerken mogelijk het sleutelnummer en de programmeercode op te vragen. Twijfel je of dit voor jouw merk autosleutel ook mogelijk is? Vraag het sleutelnummer en de programmeercode dan op bij de dealer. Nadat wij de volledige informatie tot onze beschikking hebben, start onze specialist meteen met het bijmaken van jouw nieuwe autosleutel. Zo kun je snel weer rondrijden!

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Voordelen van Autosleutel Services

Teveel betalen wil je uiteraard niet voor nieuwe autosleutels. Wanneer wij jouw auto sleutel bijmaken, bieden wij een goedkopere prijs dan de dealer. Hiervoor krijg je dezelfde service, en zelfs een beetje meer. Onze kenmerken zijn:

  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • Auto wordt schadeloos geopend en kan zonder sleutel gestart worden
  • Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen, dus je betaalt geen sleepkosten
  • Service door heel Nederland
  • Je kunt bij de monteur pinnen

Over ons

Auto sleutel bij laten maken? Neem contact op!

Wil jij jouw autosleutel bijmaken voor de scherpste prijs? Kies dan voor Autosleutel Services en zet ons vandaag nog in. Onze specialisten maken vakkundig en snel jouw nieuwe sleutel. Heb je nog vragen? Neem ook dan contact met ons op via het contactformulier. Jouw autosleutels bijmaken doe je bij Autosleutel Services!

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.