Volvo sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Goedkoop en snel Volvo sleutel bijmaken

Een nieuwe Volvo sleutel laten maken tegen een zo goedkoop mogelijke prijs en een snelle levertijd? Als jouw sleutel afgebroken of kwijt is, wil je het liefst niet te veel betalen als je een Volvo sleutel wilt laten bijmaken. Autosleutel Services kan voor de scherpste prijs jouw Volvo sleutel snel bijmaken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren, programmeren en kopiëren van autosleutels van de meeste merken. Wil je de behuizing van jouw Volvo sleutel vervangen? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zet je ons in, dan komen onze professionals bij jou op locatie. Een Volvo sleutel laten bijmaken hoeft zo helemaal niet duur te zijn, want je bespaart bij ons ook nog eens hoge sleepkosten. Naast een Volvo sleutel maken wij ook autosleutels voor de merken Skoda en Ford.

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Een Volvo sleutel programmeren

Heb je al een transponder sleutel gekocht van Volvo of heb je een oud model waardoor deze het niet meer doet bij je huidige auto? Laat dan een specialist de sleutel programmeren. Zo stellen wij hem in zodat hij alleen met jouw auto contact maakt. Door deze unieke koppeling kun je alleen met deze sleutel je auto starten.

Autosleutel Services biedt deze dienst van het inleren aan op zowel de standaard transpondersleutels als de afstandsbediening varianten. Dagelijks programmeren wij nieuwe sleutels in voor diverse particulieren en bedrijven. Het voordeel van een sleutel inleren bij ons is dat het klaar is terwijl je wacht. Je hoeft dus geen tijd te verdoen in de tussentijd. Vaak sta je al na enkele minuten buiten en kun je direct je auto instappen. Onze service bieden we ook op locatie aan waardoor je nergens heen hoeft te gaan. Heb je spoed? Neem dan contact op voor de 24/7 diensten.

Hoe gaat het laten maken van een Volvo sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Volvo sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Volvo autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Volvo autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Volvo sleutel laten bijmaken: zo doen wij dat

Jouw Volvo sleutel bijmaken gebeurt op locatie, waarbij wij naar jou toekomen. Je kunt rekenen op een vakkundige en snelle werkwijze, zodat je snel weer met de auto weg kunt. De sleutel voor de startblokkering wordt gekopieerd en ingeprogrammeerd. Hierna zal deze op een nieuwe chip worden geschreven en wordt deze in de nieuwe Volvo sleutel geplaatst.
Wat je kunt verwachten zijn stukken lagere kosten dan bij de merkdealer. Hier betaal je als je een Volvo sleutel laat bijmaken al snel een paar honderd euro. Wij garanderen de scherpste prijs en een meer dan uitstekende service.

Volvo sleutel behuizing vervangen

Naast een Volvo sleutel bijmaken, kunnen wij ook alleen de behuizing van de sleutel vervangen. Je hoeft alleen een nieuwe Volvo sleutel bij te laten maken als de elektronica niet meer functioneert en de auto hierdoor niet meer te starten is. Het kan zijn dat de Volvo sleutel per ongeluk in de wasmachine terecht is gekomen, en de behuizing hierdoor nat is. Wanneer de behuizing slijtage vertoont, kun je het beste meteen Autosleutel Services inzetten. Wacht je te lang hiermee, dan kan de schade verergeren, met als gevolg dat je straks voor hogere kosten staat. De behuizing van jouw Volvo sleutel kun je dan ook het beste snel laten vervangen door een professional.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Waarom velen voor Autosleutel Services kiezen

De behuizing van de Volvo sleutel vervangen of een nieuwe Volvo sleutel bijmaken? Vul dan nu het contactformulier in, zodat Autosleutel Services snel voor je aan de slag kan. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen snel jouw nieuwe Volvo sleutel maken.

Al velen hebben ervoor gekozen hun Volvo sleutel te laten bijmaken door Autosleutel Services. De reden? Wij zijn niet alleen goedkoper dan de merkdealer, maar bieden net wat extra’s. Zo bieden wij ook de volgende voordelen:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Volvo

De kosten om een nieuwe Volvo autosleutel bij te maken zijn €125. Voor dit bedrag leren wij er een voor je in terwijl je wacht. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken om ons langs te laten komen. Je hebt al snel een werkende autosleutel in de hand. Als je helemaal nog geen autosleutel hebt en we kunnen dus geen kopie maken kost het €175. Wij maken ook op locatie sleutels en afstandsbedieningen bij.

 

Volvo dealer sleutel bijmaken

Je hoeft niet naar de Volvo dealer te gaan om een sleutel bij te maken. Wij zorgen voor een even professioneel resultaat, voor een lagere prijs. Bovendien heb je bij ons geen wachttijden. Het kan namelijk voorkomen dat je bij de dealer twee weken moet wachten op een officiële autosleutel.

Daarom bieden wij aftermarket sleutels aan. Deze lijken precies op de originele en functioneren ook naar behoren. Het enige is dat de prijs lager ligt. Bij Autosleutel Services hebben we de apparatuur in huis om voor jou professioneel een Volvo sleutel bij te maken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.