Autosleutel kwijt? Autosleutel Services staat voor je klaar!

Home » Autosleutel kwijt

Ik ben mijn autosleutel verloren

Ben je jouw autosleutel kwijt? Neem dan meteen contact op met Autosleutel Services! Wij zijn gespecialiseerd in het bijmaken en programmeren van diverse merken autosleutels. Hiervoor hoef je niet naar ons toe te komen. Onze specialisten komen namelijk naar jou! Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen daardoor snel ter plaatse zijn. De werkzaamheden verrichten wij terwijl je wacht, zodat je daarna snel weer de weg op kunt. Ook als je beide sleutels van de auto kwijt bent, zijn we je graag van dienst. Autosleutel kwijt en meteen een nieuwe sleutel laten bijmaken? Neem dan contact op.

Onze aanpak

Onze unieke kenmerken

Als je jouw autosleutels kwijt bent, wil je deze natuurlijk het liefst voor de meest goedkope prijs laten bijmaken. Wij zijn stukken goedkoper dan de dealer, maar leveren dezelfde uitstekende service. De kenmerken van Autosleutel Services zijn:

  • Auto wordt schadeloos geopend en kan zonder sleutel gestart worden
  • Service door heel Nederland
  • Je kunt bij de monteur pinnen
  • Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen, dus je betaalt geen sleepkosten
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer

Je neemt contact met ons op

Autosleutel Services komt naar je toe

Sleutel reparatie, deur openen of sleutel programma

Je kunt weer op pad

Autosleutel service

Beide autosleutels kwijt

Wanneer je beide sleutels van de auto kwijt bent, kun je het beste meteen contact opnemen met onze specialisten. In de meeste gevallen is het voor ons mogelijk een nieuwe sleutel te kopiëren en in te programmeren. Ook wanneer je beide autosleutels kwijt bent. Vraag allereerst het sleutelnummer en een eventuele programmeercode op bij jouw dealer. Hier kun je deze informatie over diverse merken autosleutels verkrijgen. Hebben wij deze gegevens tot onze beschikking, dan kunnen wij aan de slag met het vakkundig bijmaken van jouw nieuwe autosleutels. Hierbij kopiëren en programmeren wij de sleutelcode voor de startblokkering. Deze schrijven wij vervolgens op een nieuwe glastransponderchip, waarna deze in de nieuwe autosleutel wordt geplaatst. Wij kunnen ook autosleutels met een afstandsbediening bijmaken, die wij tevens inprogrammeren.

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Over ons

Autosleutel kwijt? Neem nu contact op!

Ben je jouw autosleutel verloren en wil je een nieuw exemplaar laten bijmaken door onze specialisten? Dan zijn wij je graag van dienst. Vul meteen ons contactformulier in, zodat we snel bij je langs kunnen komen. Ook als beide autosleutels kwijt zijn, kunnen wij veel voor je betekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus wacht niet langer en neem nu contact met ons op. Een autosleutel die verloren is, heb je zo weer in nieuwstaat terug met de uitstekende service van Autosleutel Services!

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.