Home » Autosleutel bijmaken kosten

Wat zijn de kosten van een autosleutel bijmaken?

Een autosleutel bijmaken, wat zijn de kosten hiervan? Misschien vraag je je dit af, omdat je van plan bent een reservesleutel te laten maken of jouw autosleutel kwijt bent. Bij Autosleutel Services kun je rekenen op de meest voordelige prijs! Wij maken jouw sleutel bij en programmeren deze in. Dit doen wij voor sleutels van de meeste automerken. Ook kunnen wij een reservesleutel met afstandsbediening voor je maken. Terwijl jij wacht, gaan wij voor je aan de slag. Wij vertellen je graag meer over onze autosleutel bijmaken prijs.

  • Werkende sleutel vanaf €125,-
  • Geen werkende sleutel vanaf €225,-
  • Tweede sleutel hoge korting

Onze aanpak

Goedkoper dan bij de dealer

De prijs voor een autosleutel bijmaken, is bij ons beduidend lager dan bij de dealer.
Bij een dealer betaal je doorgaans honderden euro’s. Bij ons is hier geen sprake van en bieden wij je de meest goedkope prijs. Een autosleutel bijmaken hoeft niet veel te kosten. Hierbij kopiëren en programmeren wij de sleutelcode voor de startblokkering. We schrijven deze op een nieuwe glastransponderchip, waarna deze in de nieuwe autosleutel geplaatst zal worden. Het klaarmaken van deze transpondersleutel gebeurt terwijl je wacht. Hierna kun je de sleutel meteen gebruiken. Doorgaans duren de werkzaamheden ongeveer 30 minuten.

Je neemt contact met ons op

Autosleutel Services komt naar je toe

Sleutel reparatie, deur openen of sleutel programma

Je kunt weer op pad

Prijs autosleutel bijmaken met afstandsbediening

Wat kost een autosleutel bijmaken voor een sleutel met afstandsbediening? Ook hiervoor rekenen wij lage autosleutel bijmaken kosten en ben je bij ons aan het juiste adres. Diverse autosleutels met afstandsbediening met een chip voor de startblokkering programmeren wij en leren wij in. Dit doen wij voor bijna alle merken en typen autosleutels met transponder. Hierbij profiteer je van dezelfde service als bij een merkdealer, maar ben je stukken goedkoper uit!

Autosleutel service

Onze aantrekkelijke voordelen

Onze autosleutel bijmaken kosten zijn niet alleen aantrekkelijk laag. Wij zijn tevens goedkoper dan de dealer. Hiervoor krijg je dezelfde uitstekende service en nog veel meer! De kenmerken van Autosleutel Services zijn:

  • Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • Auto wordt schadeloos geopend en kan zonder sleutel gestart worden
  • Service door heel Nederland
  • Je kunt bij de monteur pinnen
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen, dus je betaalt geen sleepkosten

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Over ons

Meer weten over de bijmaken autosleutel kosten? Neem nu contact op!

Autosleutel bijmaken en niet te veel kosten maken? Neem dan meteen contact op met Autosleutel Services! Wij maken vakkundig jouw autosleutel bij en zorgen ervoor dat je snel weer de weg op kunt. Je kunt ons eenvoudig bereiken via ons contactformulier. De meest aantrekkelijke bijmaken autosleutel prijs vind je bij Autosleutel Services!

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.