Renault sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Renault sleutel bijmaken door onze specialisten

Wil je een Renault sleutel bijmaken? Misschien ben je jouw sleutel verloren of is deze gestolen. Een vervelende situatie, waarbij Autosleutel Services jou kan helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bijmaken en programmeren van diverse transpondersleutels. Ook kunnen wij een Renault keycard reparatie verrichten. Ben je jouw autosleutel kwijt en wil je zo goedkoop mogelijk een Renault sleutel bijmaken, dan zit je goed bij onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat jouw sleutelkaart van Renault zo snel mogelijk gemaakt wordt. Dat doen wij bij jou op locatie, dus je bespaart zelfs sleepkosten!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Renault keycard reparatie terwijl je wacht

Jouw Renault autosleutel bijmaken doen wij terwijl je wacht. Je kunt er dan ook op rekenen dat deze snel klaar is en je meteen weer de weg op kunt. Wat wij doen, is de sleutelcode voor de startblokkering kopiëren en in programmeren. Deze schrijven wij op een nieuwe glastransponderchip, welke wij in de autosleutel plaatsen. Wat de precieze kosten hiervoor zijn? Bij de merkdealer zul je al snel honderden euro’s betalen. Bij ons ben je echter veel voordeliger uit en kunnen wij de sleutelkaart van Renault voor een scherpe prijs repareren.

Hoe gaat het laten maken van een Renault sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Renault sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Renault autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Renault autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Renault sleutel met afstandsbediening bijmaken

Ook een Renault sleutel bijmaken die voorzien is van een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. De sleutel wordt hierbij met afstandsbediening geprogrammeerd en een chip voor de startblokkering. Dit doen wij voor alle merken autosleutels, waaronder Renault. Als je een Renault sleutel wilt laten bijmaken voor de beste prijs, dan krijg je hier bij ons de afstandsbediening en sleutelcode bij. Wij programmeren de Renault sleutelkaart dan ook direct in.

Een Renault sleutel programmeren

Heb je al een Renault sleutel liggen, maar moet deze nog ingeprogrammeerd worden? Bij Autosleutel Services wordt je geholpen terwijl je wacht. Een specialist zorgt ervoor dat de juiste software wordt geprogrammeerd zodat de sleutel wordt gekoppeld aan jouw auto.

Het zogeheten inleren doen we voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Het handigste is om een afspraak te maken, dan ben je al binnen enkele minuten geholpen en kun je ‘m meteen gebruiken. Het maakt bij het programmeren niet uit of je een standaard transpondersleutel of er eentje met een afstandsbediening hebt. Bovendien regelen wij een nieuwe sleutel op locatie. Dus mocht je ergens hulp ter plaatse nodig hebben, zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om je nieuwe Renault sleutel te programmeren.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Renault sleutel bijmaken? Vul het contactformulier in!

Voor de scherpste prijs jouw sleutelkaart van Renault laten repareren of een Renault sleutel bijmaken? Dan ben je bij Autosleutel Services op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat jouw autosleutel vakkundig gemaakt wordt. Neem nu contact met ons op via ons contactformulier voor een Renault keycard reparatie of als je een Renault autosleutel wil laten bijmaken. Dan zijn wij je snel van dienst.

Dit heeft Autosleutel Services jou te bieden

Als je jouw Renault sleutelkaart laat repareren of een Renault sleutel laat bijmaken, wil je natuurlijk niet teveel betalen. Bij ons profiteer je van een goedkopere prijs dan bij de dealer. Je krijgt hiervoor uitstekende service en net wat extra. De voordelen van Autosleutel Services:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Renault

De kosten van een nieuwe Renault autosleutel bijmaken zijn €125. Wij helpen je terwijl je wacht. Het maken van een afspraak is simpel en we kunnen altijd langskomen. Bovendien werken we ook op locatie als je dat zou willen. Is er geen sleutel die we kunnen kopiëren en moeten we het helemaal opnieuw bijmaken? Dan betaal je €175. Naast sleutels bieden we onze service ook aan voor afstandsbedieningen.

 

Renault dealer sleutel bijmaken

Een Renault sleutel bijmaken hoeft niet per se bij de dealer. De kwaliteit van de aftermarket producten is even goed, maar kost veel minder. Bovendien heb je bij Autosleutel Services geen wachttijden om een nieuwe sleutel te laten bijmaken.

Als voor je professioneel resultaat gaat, dan kies je ons bedrijf. Want wij hebben de apparatuur om de sleutels te maken zoals het hoort. Met echte vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.