Fiat sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Uw Fiat sleutel bijmaken doet u bij Autosleutel Services

Bent u uw Fiat sleutel kwijt, of heeft u de sleutel in de auto laten liggen? Geen zorgen! Wij kunnen uw Fiat sleutel zonder moeite bijmaken. Of u nu een reservesleutel over heeft of niet. Autosleutel Services komt u ter plekke helpen! U laat weten waar u bent, en wij zijn sturen een gecertificeerde monteur naar u toe die binnen no time op locatie is! Zo hoeft u uw auto niet weg te laten slepen of iemand te bellen om u te laten ophalen. Ook zijn wij nog dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar. Dus u bent maar één simpel belletje verwijderd van de beste service om uw Fiat sleutel bij te laten maken. Maar daarnaast ook om uw auto open te laten maken wanneer u uw Fiat sleutel in de auto hebt laten liggen. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op! Voor meer informatie leest u hieronder verder.

Naast een Fiat sleutel maken wij ook autosleutels voor Citroën en Peugeot!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Fiat sleutel met afstandsbediening bijmaken of behuizing repareren

Een Fiat sleutel bijmaken kunnen wij ook met afstandbediening! Wanneer dit gedaan moet worden, doen wij dit door sleutelcode voor de startblokkering te kopiëren. Deze programmeren we vervolgens in, in de afstandbediening. Vervolgens schrijven we deze code op een nieuwe chip, die weer in de Fiat sleutel geplaatst wordt. Zo maken wij weer een gloednieuwe sleutel waar u van kunt profiteren. Daarnaast kunnen wij ook uw behuizing volledig opnieuw maken of renoveren! Wat er ook met jouw autosleutel moet gebeuren, wij zullen het voor je regelen. En dat met diverse geweldige voordelen! Je leest het hieronder.

Hoe gaat het laten maken van een Fiat sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Fiat sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Fiat autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Fiat autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Kosten van Fiat autosleutel bijmaken

U wilt uiteraard weten wat de kosten zijn van een Fiat sleutel bijmaken. Wij hebben een standaard starttarief voor iedere autosleutel. Vanaf daar kan het verder nog een beetje oplopen. De kosten van de starttarieven varieën ook weer. Dit verschil zit hem in of je nog een reserve Fiat sleutel hebt of niet.

Als u nog een reservesleutel hebt dan is het starttarief van het bijmaken van een Fiat sleutel €125,-. Is dit niet het geval en heeft u dus helemaal geen sleutels meer over? Dan zullen de kosten beginnen vanaf €175,-. Naast de kosten van de materialen van de sleutel zelf, komen uiteraard ook nog de kosten van de service die wij u bieden. Dit is erg afhankelijk. Wilt u echt specifieke informatie voor uw situatie? Neem dan direct contact met ons op!

AUTOSLEUTEL SERVICE

Fiat sleutel bij laten maken door Autosleutel Services

Autosleutel Services biedt jou als autosleutel maker vele voordelen! Hiervan kun je uiteraard profiteren wanneer jij ervoor kiest om een Fiat sleutel bij te laten maken! Een Fiat sleutel bijmaken kun je uiteraard het beste overlaten aan onze professionals. Ze zijn namelijk niet alleen snel, maar weten precies wat ze doen! De volgende voordelen komen daar bij kijken:

 

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Fiat autosleutel kwijt? Laat een nieuwe bijmaken!

Is uw sleutelbos gestolen, of bent u uw Fiat sleutel kwijt? Laat dan een nieuwe Fiat sleutel bijmaken bij Autosleutel Services! Wij maken in een korte tijd een nieuwe sleutel voor u, en dat allemaal op locatie. Maar niet alleen doordeweeks! U kunt elk moment van de dag contact met ons opnemen. Zelfs midden in de nacht wanneer u een spoedgeval heeft. Wij sturen direct een monteur naar de door u aangegeven locatie. Hij zal vervolgens een nieuwe Fiat sleutel voor u maken. Ook wanneer u deze in de auto heeft laten liggen kunt u onze monteur goed gebruiken. Binnen enkele minuten krijgt onze monteur uw autodeur open. Zo kunt u weer bij uw sleutels en bent u weer onderweg naar uw bestemming! Zit u in zo een situatie en bent u uw Fiat sleutel kwijt? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op! Een Fiat sleutel bij laten maken doet u namelijk bij Autosleutel services!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.