Mercedes sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Jouw Mercedes sleutel snel klaar door Autosleutel Services

Wil je een Mercedes sleutel bijmaken of de batterij vervangen van jouw Mercedes sleutel? Dan zit je goed bij Autosleutel Services. Wij zijn gespecialiseerd in het bijmaken, repareren en programmeren van autosleutels van vele merken. Ook jouw Mercedes sleutel kunnen wij vervangen als deze is kwijtgeraakt of gestolen. Of je nu een Mercedes sleutel laat bijmaken of de Mercedes sleutel batterij wilt vervangen, wij bieden de meest lage kosten. En dat is niet het enige, want wij komen bij jou op locatie. Hierdoor bespaar je hoge sleepkosten, wat maakt dat een Mercedes sleutel bijmaken helemaal niet duur hoeft te zijn.

Naast een Mercedes sleutel maken wij BMWVolkswagen en Opel!

Autosleutel kwijt

Onze AANPAK

Direct een Mercedes sleutel bijmaken

Als je direct een Mercedes sleutel bij wilt laten maken, kun je rekenen op onze vakkundige en snelle werkwijze. Wij garanderen dat je snel weer met jouw auto op pad kunt. Bij de sleutel van Mercedes kopiëren en programmeren wij de sleutel voor de startblokkering. Deze wordt geschreven op een nieuwe chip en in de autosleutel geplaatst. Hiervoor kun je de meest voordelige prijs verwachten. Wij zijn goedkoper dan de merkdealer, waar je vaak fors betaalt als je direct een Mercedes sleutel laat bijmaken. Vraag gerust naar onze prijzen.

Hoe gaat het laten maken van een Mercedes sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Mercedes sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Mercedes autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Mercedes autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Batterij vervangen Mercedes sleutel

De Mercedes sleutel batterij vervangen? Onze specialisten staan voor je klaar. Ook wanneer de behuizing aan vervanging toe is. Een Mercedes sleutel bij laten maken raden wij alleen aan als de elektronica niet meer werkt en de auto niet met de sleutel te starten is. Soms komt het voor dat een sleutel nat geworden is, doordat deze per ongeluk in de wasmachine is beland. Is er sprake van slijtage aan de behuizing van de sleutel, dan is het aan te raden ons meteen in te zetten. Ook om de batterij te vervangen van de Mercedes sleutel. Blijf je de sleutel nog steeds gebruiken, dan verergert de schade en stuit je later op hoge kosten. Laat de Mercedes sleutel batterij vervangen dan ook aan ons over.

Een Mercedes sleutel programmeren

Door een Mercedes sleutel te programmeren herkent jouw auto alleen jouw autosleutels. Deze koppeling is er dus voor jouw veiligheid en het beveiligen van jouw eigendommen. Dit programmeren heet ook wel inleren.

Autosleutel Services heeft de experts in huis om ter plekke jouw Mercedes sleutel te programmeren. Je maakt simpelweg een afspraak bij ons, wij komen langs en we programmeren het binnen enkele minuten voor je in. Daarnaast kunnen we altijd bij je op locatie komen mocht het om een of andere reden niet lukken. Wij bieden onze diensten voor zowel de standaard transpondersleutels als de afstandsbedieningen. Heb je spoed? Neem contact op voor de mogelijkheden: we zijn binnen 30 minuten ter plekke.

AUTOSLEUTEL SERVICE

De behuizing van mijn Mercedes sleutel vervangen

Wil je meteen een Mercedes sleutel bijmaken of de Mercedes behuizing vervangen? Soms is het beter om alleen de buitenkant om te wisselen, omdat de elektronica zelf het nog gewoon doet. Dan zijn alleen de knoppen versleten of is de behuizing niet meer mooi.
Maak snel een afspraak via ons contactformulier. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen bij jou op locatie om je van een nieuwe Mercedes sleutel te voorzien.

Voordelen van Autosleutel Services

Een Mercedes sleutel maken wij niet alleen voor een scherpe prijs. Wij kunnen je ook snel van dienst zijn. En zo bieden wij nog vele andere voordelen wanneer je ervoor kiest jouw Mercedes sleutel bij te laten maken door Autosleutel Services. Het gaat hierbij om het volgende:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Mercedes

De kosten van een Mercedes autosleutel bijmaken zijn €125. Voor deze prijs krijg je een geheel nieuwe sleutel, helemaal ingeleerd op jouw auto. Het programmeren duurt gelukkig niet lang. Dus je kunt gerust een afspraak maken zonder daar lange wachttijden tegenover staan. Wij maken zowel normale autosleutels bij als de afstandsbediening varianten. Moeten we het helemaal opnieuw maken zonder dat we een kopie kunnen maken? Dan betaal je €175. Wij kunnen ook langskomen op locatie als dat beter is.

 

Mercedes dealer sleutel bijmaken

Je hoeft niet naar de Mercedes dealer te stappen om een sleutel bij te maken. Als je voor een professioneel resultaat gaat dan hoef je niet altijd veel te betalen. Bijkomend voordeel is dat je bij ons geen wachttijden hebt, omdat we alles snel en efficiënt afronden.

Deze aftermarket sleutels die we aanbieden zijn precies hetzelfde als de originele, zowel in vorm als functie. Het enige verschil is dus dat je een stuk minder ervoor hoeft te betalen. Als professioneel bedrijf hebben wij de middelen en het kunnen in huis om voor jou een Mercedes autosleutel bij te maken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.