Autosleutel reparatie? Zet Autosleutel Services in!

Home » Autosleutel reparatie

Jouw autosleutel repareren wij vakkundig en snel

Autosleutel repareren? Maak de keuze voor Autosleutel Services! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en bijmaken van diverse soorten autosleutels. Voor vrijwel alle automerken kun je bij ons terecht. Of de autosleutel nu wel of niet van een afstandsbediening is voorzien, wij zorgen voor een oplossing. Hierbij komen wij naar jou toe. Zo bespaar je hoge sleepkosten en kun je dezelfde dag weer de weg op. En wist je dat wij dezelfde uitstekende kwaliteit als de dealer leveren? Dat doen wij voor een veel goedkopere prijs. Wij vertellen je graag wat wij bij de autosleutel reparatie voor je kunnen betekenen.

Onze aanpak

Autosleutel repareren met afstandsbediening of transponder

Wij kunnen de reparatie van een autosleutel met afstandsbediening of transponder geheel verzorgen. Wat je vaak ziet bij elektronische autosleutels en keycards, is dat de auto op den duur niet meer gesloten of geopend kan worden. Misschien heb je een Land Rover, Opel, Mercedes, Toyota of een ander merk auto en heb je met dit probleem te maken. Wanneer je een nieuwe kaart of sleutel bij de dealer aanvraagt en deze laat programmeren, betaal je hier al snel honderden euro’s voor. Bij ons is hier geen sprake van en bieden wij de meest voordelige prijs voor de reparatie van een autosleutel. Zo kunnen we de printplaat van de afstandsbediening repareren en defecte of versleten microschakelaars vervangen. Ook kunnen wij de oplaadbare batterijen vervangen van diverse merken sleutels. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de afstandsbediening te testen en kunnen je dan ook garanderen dat jouw afstandsbediening het na de autosleutel reparatie weer als vanouds zal doen.

Je neemt contact met ons op

Autosleutel Services komt naar je toe

Sleutel reparatie, deur openen of sleutel programma

Je kunt weer op pad

Vraag jouw sleutelnummer en programmeercode op

Voordat wij je autosleutel repareren, hebben wij eerst een sleutelnummer en programmeercode nodig. Deze kun je wel het beste opvragen bij de dealer. Hebben wij eenmaal de programmeercode en het sleutelnummer, dan starten wij met een vakkundige reparatie van de autosleutel.

Autosleutel service

Voordelen autosleutel repareren door Autosleutel Services

Autosleutel Services heeft jou vele voordelen te bieden wanneer je voor een autosleutel reparatie bij ons kiest. Wij zijn niet alleen goedkoper dan de dealer, maar bieden je net wat extra service. Kies je voor onze specialisten, dan staan je de volgende voordelen te wachten:

  • Service door heel Nederland
  • Je kunt bij de monteur pinnen
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • Auto wordt schadeloos geopend en kan zonder sleutel gestart worden
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen, dus je betaalt geen sleepkosten
  • Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden

Kortom, jouw autosleutel reparatie kun je het beste overlaten aan Autosleutel Services.

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Over ons

Meteen je autosleutel laten repareren? Neem contact op

Jouw autosleutel reparatie overlaten aan de experts van Autosleutel Services? Neem nu contact op via het contactformulier. Wij voeren de reparatie van de autosleutel vakkundig en snel uit, zodat je meteen weer de weg op kunt. Jouw autosleutel repareren doe je bij Autosleutel Services!

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.