Home » Autosleutel reparatie

Een autosleutel reparatie nodig? Autosleutel Services biedt de snelste service. Wij zijn al vele jaren een specialist in het maken van nieuwe autosleutels en het repareren van autosleutels die het niet meer doen. Als een van de weinige autosleutelmakers komen wij naar jou toe, in plaats van jij naar ons. Dit is wel zo handig als je geen toegang meer tot je auto hebt. Wij zorgen ervoor dat je snel weer in jouw auto kunt. Je kunt ons 24/7 uur inschakelen voor de reparatie van je autosleutel. En dat niet alleen, want wij zijn actief door heel Nederland. Hierdoor kan er al snel een monteur ter plaatse zijn en je autosleutel repareren. Wij bieden dan ook snellere hulp dan je lokale dealer. En dat tegen een veel goedkopere prijs. Zet ons direct in voor jouw autosleutel reparatie of lees verder voor meer informatie.

Onze aanpak

Onze werkwijze

Voordat wij de autosleutel reparatie kunnen verrichten, hebben wij enkele informatie over de autosleutel nodig. Zo dien je het sleutelnummer aan ons door te geven en wanneer van toepassing ook een eventueel programmeercode. Bij veruit de meeste automerken kun je eenvoudig en snel je sleutelnummer en programmeercode opvragen. Doe dit bij jouw merkdealer, zodat je zeker dat dat je straks de juiste gegevens van jouw merk autosleutel in handen hebt. Met deze informatie gaat onze specialist vervolgens aan de slag en worden jouw autosleutels vakkundig gerepareerd.

Je neemt contact met ons op

Autosleutel Services komt naar je toe

Sleutel reparatie, deur openen of sleutel programma

Je kunt weer op pad

Onze diensten

Naast een autosleutel reparatie kunnen wij u ook op diverse andere manieren van dienst zijn. Zo behoren de volgende onderdelen tot onze diensten:

  • Autosleutel repareren (geen spoed): u stuurt uw sleutel naar ons op, waarna deze gerepareerd en retour gestuurd wordt
  • Repareren autosleutel (spoed): onze servicemonteur komt binnen 60 minuten op locatie en repareert uw sleutel vakkundig en snel
  • Nieuwe (reserve) autosleutel bijmaken van: wij komen bij u op locatie en maken een nieuwe autosleutel voor u bij

Autosleutel in een afgesloten auto laten liggen: wij komen op locatie om uw autodeur snel en schadevrij open te maken

Autosleutel service

Altijd de meeste voordelen

Kies je voor een autosleutel reparatie door Autosleutel Services, dan kun je bij ons altijd de meeste voordelen te verwachten. Wij gaan niet alleen het snelst te werk, maar garanderen je ook de volgende voordelen:

  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen, dus je betaalt geen sleepkosten
  • Service door heel Nederland
  • Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekenden
  • Je kunt bij de monteur pinnen
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • Auto wordt schadeloos geopend en kan zonder sleutel gestart worden
  • Wanneer wij uw autosleutel repareren is een nieuwe goed werkende sleutel je tevens altijd gegarandeerd.

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Sleutelmaker op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Over ons

Kies voor een autosleutel reparatie bij Autosleutel Services

Kies voor een autosleutel reparatie bij Autosleutel Services en neem vandaag nog contact met ons op. Wij sturen dan snel een monteur naar u toe om uw autosleutel te repareren. Bel ons via 06 1356 5506 of vul het contactformulier in. Uw autosleutel reparatie is binnen een mum van tijd voor elkaar bij Autosleutel Services.

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.