Opel sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Opel sleutel bijmaken op locatie!

Een Opel sleutel bijmaken? Dan ben je op de juiste plek bij Autosleutel Services! Als je autosleutel kapot is, kunnen wij de Opel sleutel behuizing vervangen. Ook een Opel sleutel bijmaken behoort tot de mogelijkheden. Dit is ideaal wanneer je jouw autosleutel verloren bent en snel weer de weg op wilt. Wij zijn specialisten in het bijmaken, programmeren, alsmede het repareren van diverse merken autosleutels. Het liefst wil je jouw Opel sleutel zo goedkoop mogelijk laten bijmaken of vervangen. Wij bieden de beste prijs, waarbij wij bij jou op locatie komen. Hiermee bespaar je ook nog eens sleepkosten. Wij vertellen je graag hoe wij te werk gaan wanneer wij een autosleutel bijmaken van Opel.

Naast een Opel sleutel maken wij ook autosleutels voor BWMMercedes en Volkswagen!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Wat zijn de kosten van een Opel autosleutel laten bijmaken?

Autosleutel Services is de goedkoopste in de regio wanneer het aankomt op het laten bijmaken van een Opel autosleutel. We kunnen een nieuwe bijmaken voor € 125,- als je nog een reserve hebt.

Ook als je helemaal geen reserve meer hebt is het mogelijk om een nieuwe te laten maken. In dit geval koste het € 175,- en heb je de mechanische code nodig van je autodealer. Deze vraag je gemakkelijk op en wij kunnen aan de slag.

Wij leveren onze diensten voor zowel de standaard transpondersleutel, alsook de sleutel met afstandsbediening functie en sleutelkaarten.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Opel sleutel behuizing vervangen

Wil je de Opel sleutel behuizing vervangen? Wanneer de behuizing van jouw Opel sleutel kapot is, vervangen wij deze door nieuwe behuizing. Een Opel sleutel bijmaken is pas nodig als de elektronica technisch op is of onbruikbaar is. Soms kan de behuizing nat zijn geworden, omdat de sleutel per ongeluk in de wasmachine terecht is gekomen. Het beste wat je kunt doen, is ons zo snel mogelijk inschakelen als de behuizing van de Opel sleutel slijtage begint te vertonen. Op dat moment is een reparatie nog eenvoudig en goedkoop. Wanneer je de sleutel te lang op deze manier blijft gebruiken, zal de schade verergeren. Hierbij loop je hier risico dat je de Opel sleutel moet vervangen.

Hoe gaat het laten maken van een Opel sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Opel sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Opel autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Opel autosleutel.

AUTOSLEUTEL SERVICE

De service van Autosleutel Services

Als je een autosleutel wilt bijmaken van Opel of de Opel sleutel behuizing wilt vervangen, zoek je uiteraard de beste en meest voordelige service. Wij bieden vele voordelen, zoals:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Autosleutel bijmaken van Opel terwijl jij wacht

Jouw autosleutel vervangen wij terwijl je wacht. Ideaal, want jouw Opel sleutel is snel klaar en je kunt vrijwel meteen weer de weg op. Wanneer wij de Opel sleutel bijmaken, kopiëren en programmeren wij de sleutelcode voor de startblokkering. Deze wordt op een nieuwe chip geschreven, die wij vervolgens in de autosleutel plaatsen. De prijs hiervoor is stukken goedkoper dan bij de merkdealer. Hier ben je al vaak honderden euro’s kwijt. Wij zijn echter stukken voordeliger.

 

Neem contact op om jouw Opel sleutel bij te laten maken

Jouw Opel sleutel bijmaken of Opel sleutel behuizing vervangen voor de scherpste prijs? Neem dan vandaag nog contact op met Autosleutel Services. Je kunt ons 24/7 bereiken. Vul  ons contactformulier in en maak een afspraak met onze specialisten. Wij gaan dan een autosleutel bijmaken van Opel, zodat je snel weer de weg op kunt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.