Skoda sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Skoda sleutel bij laten maken? Autosleutel Services natuurlijk!

Een Skoda sleutel bijmaken? Autosleutel Services heeft veel ervaring met het repareren, bijmaken en programmeren van autosleutels van diverse merken. Dit is ideaal als je jouw sleutel bent kwijtgeraakt of deze gestolen is. Wij kunnen niet alleen een Skoda sleutel bijmaken, maar ook de Skoda sleutel batterij vervangen. Dit alles doen wij voor de meest voordelige prijs. De kosten om een sleutel bij te maken van Skoda vallen ook lager uit doordat wij bij jou op locatie komen. Je bespaart hiermee hoge sleepkosten als je een Skoda sleutel wilt laten bijmaken. Naast een Skoda sleutel maken wij ook autosleutels voor Volvo en Ford.

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Skoda sleutel bijmaken voor de scherpste prijs

Een Skoda sleutel bij laten maken bij Autosleutel Services doe je voor de scherpste prijs. Wij werken niet alleen vakkundig, maar ook snel, waardoor je snel weer de auto instapt. Een Skoda sleutel bijmaken doen wij door de sleutel voor de startblokkering te kopiëren en te programmeren. We schrijven deze op een nieuwe chip die in de sleutel geplaatst wordt. De kosten van een sleutel bijmaken van Skoda zijn voordeliger dan bij de dealer. Hier ben je vaak honderden euro’s kwijt. Vraag gerust naar meer informatie over de kosten.

Hoe gaat het laten maken van een Skoda sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Skoda sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Skoda autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Skoda autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Skoda sleutel batterij en behuizing vervangen

Wil je de Skoda sleutel batterij vervangen of vertoont de algehele behuizing gebreken? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Een Skoda sleutel bijmaken raden wij alleen aan als de elektronica kapot is en je met de sleutel niet meer de auto kunt starten. Hier kan sprake van zijn als de sleutel in de wasmachine beland is. Bij slijtage van de behuizing, kun je om kosten te besparen het beste direct actie ondernemen. Dit geldt ook wanneer je de Skoda sleutel batterij wilt laten vervangen. Als je de sleutel blijft gebruiken, zal de schade enkel erger worden en zal een reparatie je meer geld kosten. Laat onze experts daarom de Skoda sleutel batterij of de behuizing vervangen.

Een Skoda sleutel programmeren

Een Skoda sleutel programmeren houdt in dat je de sleutel koppelt aan je auto. Door deze connectie kun je de auto starten, anders niet. Het is om te zorgen dat niemand anders met z’n eigen sleutel er met jouw auto vandoor kan gaan.

Laat een expert je Skoda sleutel inleren zodat je zeker weet dat het goed gebeurt. Dankzij onze snelle service ga je al binnen enkele minuten de weg op. Je wordt geholpen terwijl je wacht. Wij bieden onze diensten voor zowel de normale sleutels als de afstandsbedieningen en het maakt hierbij geen verschil of je een particuliere of zakelijke klant bent. Services op locatie is ook mogelijk, bel om de mogelijkheden te weten.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Skoda sleutel bij laten maken? Vul het contactformulier in

De Skoda sleutel batterij vervangen of een Skoda sleutel bijmaken? Vul dan nu het contactformulier in, zodat onze specialisten snel voor je aan de slag kunnen. Je kunt ons 24/7 bereiken. Laat ook een Skoda sleutel bijmaken door Autosleutel Services!

De kosten van een sleutel bijmaken van Skoda zijn niet alleen zeer scherp. Wij hebben nog vele andere voordelen te bieden wanneer je onze experts jouw Skoda sleutel laat bijmaken. Bij Autosleutel Services kun je rekenen op:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Skoda

De kosten van het laten bijmaken van een Skoda sleutel zijn €125. Dit is op basis van een al bestaande autosleutel die we voor je zullen inleren. Komt er meer bij kijken als je bijvoorbeeld helemaal geen sleutels meer hebt dan zijn de kosten €175. Wij bieden deze service om bij te maken ook op locatie aan, waardoor je niet langs hoeft te komen. De expert kan zowel een transpondersleutel als een afstandsbediening programmeren.

 

Skoda dealer sleutel bijmaken

Een sleutel bijmaken bij Autosleutel Services is goedkoper dan bij de officiële Skoda dealer. Voor kwaliteit doen deze aftermarket sleutels niet onder voor de originele. Wij leveren professioneel een nieuwe voor je, zonder dat je dagen hoeft te wachten.

Wij hebben het materieel in huis om ervoor te zorgen dat jij een Skoda sleutel krijgt die voldoet aan alle eisen om te functioneren voor je auto. Het enige is dat de prijs lager ligt dan bij de dealer.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.