Citroën sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Citroën sleutel kwijt of kapot en laten bijmaken?

Moet u een Citroën sleutel bijmaken omdat deze afgebroken is of bent u hem kwijt of doet de sleutel het niet meer? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Zeker als dit op een ongewenst moment is. In dat geval schakelt u Autosleutel Services in! Met onze service hoeft u uw auto niet weg te laten slepen! Een autosleutel bijmaken doe wij namelijk ter plekke. Zonder dat u uren op ons staat te wachten! Wij zijn namelijk snel ter plaatse en 24/7 bereikbaar. Daardoor kunt u in een korte tijd uw auto weer gebruiken. Neem dus direct contact met ons op!

Naast een Citroën sleutel maken wij ook autosleutels voor Fiat en Peugeot!

Autosleutel kwijt

Onze AANPAK

De kosten van het bijmaken van een Citroën sleutel

Bij Autosleutel Services weet u precies waar u aan toe bent. Een citroen sleutel bijmaken heeft bij ons namelijk een vaste prijs! De kosten hangen echter wel af van of u nog een werkende Citroën sleutel heeft. Heeft u nog een werkende citroen afstandsbediening in bezit? Dan kost een Citroën sleutel bijmaken €125,-. Bent u de sleutel kwijt of heeft u hem niet meer om een andere reden? Geen zorgen! er kan nog steeds een nieuwe Citroën afstandsbediening geprogrammeerd worden! Hier betaalt u €225,- voor. Deze prijzen gelden voor een Citroën sleutel bijmaken. Voor andere merken kunnen de kosten variëren.

Hoe gaat het laten maken van een Citroën sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Citroën sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Citroën autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Citroën autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Bijmaken of batterij vervangen van een Citroën sleutel

Moet de batterij vervangen worden van uw Citroën afstandsbediening of moet u een sleutel bijmaken? Dit doen wij ook als de behuizing van uw sleutel ‘gebruikt’ is. Een nieuwe Citroen afstandsbediening bijmaken is namelijk niet altijd meteen nodig. Alleen wanneer u de auto niet meer kunt starten en de elektronica van de sleutel het niet meer doet. Wanneer uw Citroën sleutel vochtig is geworden, doordat u hem bijvoorbeeld per ongeluk in de wasmachine heeft gedaan, of als het slijtage vertoont, laat er dan direct iets aan doen! Als er geen actie ondernomen wordt wanneer de Citroën afstandsbediening een begin van slijtage vertoont, zal de slijtage alleen maar sneller erger worden. Hierdoor kan het zo zijn dat u later weer meer moet betalen voor een Citroën sleutel bijmaken. Laat dus snel kijken naar de batterij van uw Citroën afstandsbediening!

AUTOSLEUTEL SERVICE

Waarom een Citroën sleutel programmeren bij Autosleutel Services?

Waarom moet u nu kiezen voor een Citroën sleutel programmeren door onze specialisten? Wij bieden vele voordelen! Er is namelijk meer dan dat we goedkoper zijn dan een autodealer. Niet alleen hebben wij een snelle levertijd, maar we werken ook 24/7 om u de beste service te verlenen. Onze vakmannen hebben veel ervaring waardoor we altijd kwaliteit werk leveren.

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur Openen

OVER ONS

Alle typen autosleutels van Citroën laten bijmaken

Bij Autosleutel Services kunnen we alle soorten autosleutels van het merk Citroën bij laten maken. We hebben de middelen om iedere sleutel in te programmeren. Het enige wat we nodig hebben is de mechanische code om aan de slag te gaan. Deze kun je opvragen bij je dealer. Zodra we die hebben is het een koud kunstje om een nieuwe bij te maken.

Wij merken onder andere met de modellen C-Zero, C1, C3, C3 Picasso, C3 Aircross, C4, C4 Cactus en C4 SpaceTourer. Natuurlijk leveren wij de standaard transpondersleutels, maar ook afstandsbedieningen en sleutelkaarten. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een Citroën sleutel bijmaken doet u bij Autosleutel Services!

Een Citroën autosleutel bijmaken is dus mogelijk! En met Autosleutel Services simpeler dan ooit! Een Citroën sleutel die niet werkt of als u hem kwijt bent is niet iets waar iemand op zit te wachten. Om deze reden bieden wij 24/7 service. Er komt altijd zo snel mogelijk iemand naar u toe wanneer u ons belt. Voor ons is het geen enkele uitdaging om een Citroën sleutel of Citroën afstandsbediening te programmeren of bij te maken. Ook het schadeloos openen van uw auto is voor ons geen enkele moeite. Citroën afstandsbediening in de auto laten liggen? Neem direct contact met ons op! Wij openen uw auto en maken een nieuwe Citroën sleutel voor u.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.