Ford sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Ford sleutel bijmaken? Autosleutel Services regelt het!

Een nieuwe Ford sleutel nodig? Misschien ben je jouw oude sleutel kwijtgeraakt of is deze zelfs gestolen. Gelukkig kunnen de experts van Autosleutel Services jou verder helpen. Onze specialisatie omvat het bijmaken, repareren en programmeren van autosleutels. Dit doen wij voor autosleutels van verschillende merken, zoals de Ford sleutel. Wil je een Ford sleutel bijmaken of heb je een nieuwe Ford sleutel afstandsbediening nodig? Wij regelen het voor je en wel voor een zeer scherpe prijs. Hiervoor hoef je zelfs niet naar ons toe te komen, want wij verrichten de werkzaamheden bij jou op locatie. Zo bespaar je hoge sleepkosten wanneer je een Ford sleutel laat bijmaken. Naast een Ford sleutel maken wij ook autosleutels voor Volvo en Skoda.

Autosleutel kwijt

Onze AANPAK

Ford sleutel met afstandsbediening

Een Ford sleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Wij werken vakkundig en snel, waardoor je vrijwel meteen weer met de auto op weg kunt. Bij de Ford sleutel met afstandsbediening wordt eerst de sleutel voor de startblokkering gekopieerd en geprogrammeerd. Wij schrijven deze vervolgens op een nieuwe chip die wij in de Ford sleutel plaatsen. De prijs hiervoor is zeer voordelig. Bij de dealer betaal je vaak honderden euro’s voor een nieuwe Ford sleutel. Bij ons ben je stukken goedkoper uit. Vraag onze specialisten welke prijs wij hanteren voor een Ford sleutel met afstandsbediening.

Hoe gaat het laten maken van een Ford sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Ford sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Ford autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Ford autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Ford sleutel en het vervangen van de behuizing

Heb je een Ford sleutel waarbij de behuizing gebreken vertoont? Dan kunnen wij deze vakkundig voor je vervangen. Een Ford sleutel bijmaken is alleen nodig als de elektronica het niet meer doet en je de sleutel niet meer kunt gebruiken. Dit kan het geval zijn wanneer de sleutel per ongeluk in de wasmachine terecht is gekomen. Als de behuizing begint te slijten, kun je het beste zo snel mogelijk actie ondernemen. Door ons meteen in te zetten, bespaar je later hoge kosten. Neem je de Ford sleutel echter op dezelfde wijze in gebruik, dan zal de schade verergeren. Zo zal een autosleutel reparatie je meer geld kosten. Laat de behuizing van de Ford sleutel daarom vervangen door onze experts.

Een Ford sleutel programmeren

Een Ford sleutel programmeren is het elektronisch koppelen van de sleutel met de auto. Hierdoor herkent jouw auto alleen jouw sleutel en kan niemand anders er zomaar mee vandoor. Het staat ook wel bekend als inleren.

Voor jouw Ford autosleutel hebben we de juiste apparaten om al binnen enkele minuten een nieuwe code erin te zetten. Het kan zijn dat je er een gekocht hebt maar nog niet hebt ingeprogrammeerd. In dat geval hebben we het zo voor je geregeld. Het maakt voor de expert niet uit of het om de normale sleutels of afstandsbedieningen gaat. Wij leveren onze diensten ook op locatie, zowel particulier als zakelijk. Bij spoed maak je gebruik van onze 24/7 spoeddiensten.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Waarom voor Autosleutel Services kiezen?

Wil je een Ford sleutel bijmaken of de behuizing laten vervangen? Neem dan direct contact op met Autosleutel Services. Wij zijn 24/7 te bereiken en flexibel inzetbaar. Maak een afspraak via ons contactformulier, zodat wij snel een Ford sleutel kunnen bijmaken. Laat je jouw Ford sleutel vervangen door Autosleutel Services, dan staan je vele voordelen te wachten. Niet alleen bieden wij de goedkoopste service en beste kwaliteit. Ook op deze voordelen kun je rekenen:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur Openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Ford

De kosten om een Ford sleutel bij te maken zijn €125. Dit is gebaseerd op de werkzaamheden die we doen om je sleutel in te leren. We hebben geen wachttijden, want alles is zeer snel geregeld. Je maakt een afspraak en bent binnen enkele minuten al geholpen. Ook bieden we de diensten op locatie aan, voor zowel reguliere sleutels als afstandsbedieningen. Moeten we de Ford sleutel helemaal opnieuw bijmaken zonder te kopiëren? Dan betaal je €175.

 

Ford dealer sleutel bijmaken

De Ford dealer is niet de enige plek waar je een sleutel bij kan maken. Bij Autosleutel Services krijg je hetzelfde professionele resultaat voor een stuk lagere prijs. Daarnaast hoef je niet dagenlang te wachten op een officiële.

De aftermarket sleutels zijn precies hetzelfde als de originele in vorm en functie. Het enige verschil is dat je er minder voor betaalt. Wij hebben alle middelen om er een voor je bij te maken, uitgevoerd door echte professionals.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.