Volkswagen sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Volkswagen sleutel afgebroken of kwijt? Zet Autosleutel Services in!

Is je Volkswagen sleutel afgebroken of ben je deze verloren? Niet meer met de auto op weg kunnen is een situatie waarin niemand graag beland. Gelukkig staat Autosleutel Services voor je klaar! Wij repareren, programmeren en maken autosleutels bij van diverse merken. Zo kunnen wij ook jouw Volkswagen sleutel bijmaken. Wil je de Volkswagen sleutel batterij vervangen? Dan kunnen wij dit tevens voor je doen. Jouw Volkswagen autosleutel vervangen wij voor de scherpste prijs. Hierbij komen wij naar jou toe, waardoor je zelfs sleepkosten bespaart. Meteen een Volkswagen autosleutel bijmaken? Neem contact op.

Naast Volkswagen sleutels maken wij ook autosleutels voor BMWMercedes en Opel!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Volkswagen sleutel bijmaken: zo gaan wij te werk

Een autosleutel bijmaken van Volkswagen doen wij altijd zeer vakkundig. Ook werken wij snel, zodat je al gauw weer in de auto kunt stappen. Als we jouw Volkswagen autosleutel bijmaken wordt de sleutel voor de startblokkering gekopieerd en geprogrammeerd. Deze wordt op een nieuwe chip geschreven, die wij in de Volkswagen sleutel plaatsen. De kosten hiervoor zijn helemaal niet hoog. Wij zijn namelijk goedkoper dan de merkdealer, waar je al snel een paar honderd euro betaalt voor een nieuwe Volkswagen autosleutel. Ook als jouw Volkswagen sleutel is afgebroken, kunnen wij een nieuw exemplaar bijmaken.

Hoe gaat het laten maken van een Volkswagen sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Volkswagen sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Volkswagen autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Volkswagen autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Volkswagen sleutel batterij vervangen

De Volkswagen sleutel batterij vervangen? Ook wanneer de behuizing versleten is, zijn wij je graag van dienst. Een Volkswagen autosleutel bijmaken is alleen nodig als de elektronica het niet meer doet en je hierdoor de auto niet meer kunt starten. Soms kan de sleutel batterij of behuizing schade hebben opgelopen, doordat deze nat is geworden. Denk aan het per ongeluk terechtkomen van de Volkswagen sleutel in de wasmachine. Als de behuizing tekenen van slijtage gaat vertonen, moet je dan ook meteen actie ondernemen. Laat je de Volkswagen sleutel batterij niet op tijd vervangen of de behuizing vervangen, dan zal de schade verergeren. Hierdoor betaal je later meer als je jouw Volkswagen sleutel laat bijmaken.

Een Volkswagen sleutel programmeren

Het programmeren van jouw Volkswagen autosleutel is zo gedaan. De koppeling die wij maken zorgt ervoor dat je unieke code in je sleutel contact maakt met de auto. Hierdoor kun alleen jij je auto besturen. Het programmeren heet ook wel inleren.

Bij Autosleutel Services regelen wij het terwijl je wacht. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten om je autosleutels te kunnen gebruiken. Je maakt gewoon een afspraak, wij komen langs en al binnen enkele minuten kun je op weg met een werkende Volkswagen sleutel. Het programmeren doen we ook op locatie mocht je dat willen. In geval van spoed zijn we binnen 30 minuten aanwezig. Wij leren alle soorten sleutels in: van transpondersleutels tot afstandsbedieningen.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Volkswagen sleutel bijmaken? Neem contact op

Is jouw Volkswagen sleutel afgebroken of kwijt en wil je een nieuwe Volkswagen autosleutel? Wil je de Volkswagen sleutel batterij vervangen? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons 24/7 bereiken. Laat ook jouw Volkswagen sleutel bijmaken door Autosleutel Services!

Waarom kiezen voor onze specialisten?

Waarom zou je onze specialisten inzetten om jouw Volkswagen autosleutel te laten bijmaken? Wij bieden vele voordelen. Niet alleen zijn wij goedkoper dan een merkdealer, maar bieden we net dat beetje extra. Onze grote voordelen zijn:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Volkswagen

De kosten van een Volkswagen autosleutel bijmaken zijn €125. Vanwege onze snelle diensten wordt je geholpen terwijl je wacht. Na het maken van de afspraak komen we langs en al binnen enkele minuten vertrek je met een nieuwe sleutel. Wij leren niet alleen normale autosleutels in, maar ook afstandsbedieningen. Tevens zijn onze services op locatie beschikbaar, mocht dat beter uitkomen. Moet je een geheel nieuwe sleutel bijmaken zonder dat we kunnen kopiëren? Dan betaal je €175.

 

Volkswagen dealer sleutel bijmaken

De Volkswagen dealer is niet de enige plek waar je een extra sleutel kan bijmaken. Zo ook bij Autosleutel Services. Bij ons betaal je er echter een stuk minder voor, zonder dat je er lang op hoeft te wachten. Al dezelfde dag sta je met een reservesleutel in je hand.

De aftermarket sleutels die we aanbieden zijn van dezelfde kwaliteit als de originele, maar kosten een stuk minder. Alle apparatuur die hiervoor nodig is hebben we zelf in beheer waardoor je alleen professionele resultaten krijgt bij het bijmaken van je Volkswagen sleutel.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.