Peugeot sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

Jouw Peugeot sleutel bijmaken doe je bij Autosleutel Services

Jouw verloren Peugeot sleutel bijmaken of de Peugeot sleutel behuizing vervangen? Bij Autosleutel Services ben je op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, bijmaken en programmeren van verschillende autosleutels, waaronder de Peugeot sleutel. Wij kunnen een Peugeot autosleutel met afstandsbediening bijmaken en de Peugeot sleutel behuizing vervangen. Dat doen wij voor een zo voordelig mogelijke prijs. Naar ons toekomen is helemaal niet nodig, want wij komen op locatie. Hierdoor bespaar je hoge sleepkosten. Snel een Peugeot sleutel bijmaken of de Peugeot sleutel behuizing vervangen? Bel naar onze specialisten.

Naast een Peugeot sleutel maken wij ook autosleutels voor Fiat en Citroën!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

Peugeot sleutel met afstandsbediening bijmaken

Jouw Peugeot sleutel maken wij bij terwijl je wacht. Dit betekent dat de sleutel snel klaar is en je meteen weer de auto in kunt stappen. De autosleutel van Peugeot maken wij bij door de sleutelcode voor de startblokkering te kopiëren en in te programmeren. Deze schrijven wij op een nieuwe chip en plaatsen wij in de Peugeot sleutel. Hiervoor bieden wij een zeer voordelige prijs. Wij zijn namelijk stukken goedkoper dan de merkdealer, waar je al gauw honderden euro’s zal betalen om een Peugeot sleutel te laten bijmaken. Vraag gerust naar onze scherpe prijzen.

Hoe gaat het laten maken van een Peugeot sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een Peugeot sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe Peugeot autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een Peugeot autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Peugeot sleutel behuizing vervangen

De Peugeot sleutel behuizing vervangen? Ook dat is een van de mogelijkheden. Soms kan het zijn dat de behuizing van de autosleutel van Peugeot kapot is. Wij zorgen dan voor een gloednieuwe behuizing. Een Peugeot sleutel bijmaken is alleen aan te raden wanneer de elektronica stuk is en daarmee niet meer bruikbaar is. Soms kan de sleutel in de wasmachine terecht zijn gekomen. Als de behuizing tekenen van slijtage vertoont, kun je deze het beste zo spoedig mogelijk laten repareren. Op deze manier zal je hoge kosten besparen. Blijf je de Peugeot Sleutel op dezelfde manier in gebruik nemen, dan zal de schade verergeren en kost een reparatie meer geld. Kies er daarom voor om de Peugeot sleutel behuizing tijdig te vervangen.

Een Peugeot sleutel programmeren

Een Peugeot sleutel programmeren is niets anders dan de sleutel koppelen aan jouw auto. Door de speciale software herkent deze alleen jouw auto. Zodoende kun je alleen verder rijden als je precies deze sleutel in bezit hebt.

Als specialist bieden we veel services wat betreft het programmeren van Peugeot autosleutels. Al binnen een paar minuten ben je geholpen aan een gloednieuwe die je meteen kunt gebruiken als je wegrijdt. Daarnaast is er voor het programmeren geen verschil tussen de normale sleutels en de afstandsbedieningen. Dagelijks doen wij dit voor diverse bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. Is er haast bij? Wij komen binnen 30 minuten aan op locatie dankzij onze spoeddiensten die je 24 uur per dag kunt inzetten.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Nieuwe Peugeot sleutel? Vul ons contactformulier in

Peugeot sleutel bijmaken? Ook als je de Peugeot sleutel behuizing wilt vervangen, kun je het beste meteen contact opnemen met Autosleutel Services. Je kunt ons 24/7 bereiken. Vul nu ons contactformulier in en maak een afspraak, zodat we je snel van een nieuwe Peugeot sleutel kunnen voorzien.

Daarom kies je voor Autosleutel Services

Autosleutel Services heeft jou vele voordelen te bieden als je ervoor kiest jouw Peugeot sleutel behuizing te vervangen door onze professionals. Ook als je een Peugeot Sleutel laat bijmaken, kun je de volgende voordelen verwachten:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken Peugeot

De kosten bedragen €125 om een Peugeot sleutel bij te maken. Het inleren gebeurt dan op een al bestaande autosleutel waar alleen de code en de koppeling missen. Heb je een volledig nieuwe nodig en kun je dus geen reserve sleutel aanbieden van waaruit we kunnen kopiëren dan betaal je €175. Wij bieden onze service aan voor zowel de reguliere sleutels als de afstandsbedieningen. Dankzij onze spoeddiensten kunnen we altijd op locatie komen voor het bijmaken van een nieuwe sleutel.

 

Peugeot dealer sleutel bijmaken

Voor een perfect functionerende nieuwe Peugeot sleutel hoef je niet naar de dealer te gaan. Om hier een autosleutel bij te laten maken moet je soms twee weken wachten en betaal je de hoofdprijs. Bij ons regelen we het dezelfde dag nog binnen enkele minuten voor een veel lager tarief.

Verder lijken de sleutels precies op de originele en zijn ze in gebruik exact hetzelfde. Bij Autosleutel Services hebben we alle apparatuur om voor jou een extra Peugeot sleutel bij te maken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.