BMW sleutel bijmaken

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

BUITENGESLOTEN?

ALLE AUTOSLEUTELS KWIJT?

RESERVE AUTOSLEUTELS NODIG?

AUTOSLEUTEL SERVICES

BMW sleutel bijmaken door Autosleutel Services

Een nieuwe BMW sleutel nodig omdat jouw auto sleutel is afgebroken of kwijt is? Autosleutel Services zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt. Onze specialisatie omvat het bijmaken, repareren en programmeren van autosleutels. Wij zijn gespecialiseerd in diverse merken sleutels. Zo ook de BMW sleutel. Is de BMW sleutel batterij aan vervanging toe? Dan kunnen wij dit tevens regelen. Bij ons kun je altijd rekenen op de scherpste prijs. Onze specialisten komen naar jou toe, waar wij ter plekke jouw BMW sleutel bijmaken. Je betaalt dan geen sleepkosten. Neem snel contact op voor jouw nieuwe BMW autosleutel.

Naast een BMW sleutel maken wij ook autosleutels voor Mercedes, Volkswagen en Opel!

Autosleutel bijmaken

Onze AANPAK

BMW sleutel bijmaken bij jou op locatie

Een autosleutel bijmaken doen wij geheel bij jou op locatie, waarbij wij vakkundig te werk gaan. Doordat wij snel werken, kun je vrijwel meteen weer met de auto op pad. Wij kopiëren en programmeren de sleutel voor de startblokkering bij het bijmaken van de BMW autosleutel. Daarna wordt deze op een nieuwe chip geschreven en in de sleutel geplaatst. En dat hoeft niet veel te kosten. Bij ons betaal je stukken minder dan bij de merkdealer, waar je voor een BMW sleutel een paar honderd euro zal betalen. Hiervoor kun je de beste kwaliteit service verwachten.

Hoe gaat het laten maken van een BMW sleutel in z’n werk?

Het bijmaken van een BMW sleutel zijn vrijwel altijd €225,-. Voor dit bedrag programmeren wij een gloednieuwe sleutel in die je direct weer kunt gebruiken. Zonder spoed kun je via deze stappen een nieuwe autosleutel aanvragen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij nemen de volgende gegevens van je over:
    • Legitimatiebewijs
    • Chassisnummer
    • Kentekenbewijs
  3. Binnen enkele werkdagen krijg jij jouw nieuwe BMW autosleutel.

Geen enkele sleutel meer? Geen paniek. Als je alle sleutels kwijt bent kun je met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de dealer. Met deze code kunnen wij een afstandsbediening en transponder programmeren op locatie en jouw autodeur openen. Bel bij spoed 06 86 89 52 35 voor het bijmaken van een BMW autosleutel.

1

Je belt ons

2

We komen naar je toe

3

Sleutel programmeren en inleren

4

Je kunt weer op pad

Vervanging BMW sleutel batterij

Is de BMW sleutel batterij aan vervanging toe? Dan plaatsen wij een nieuwe batterij. Ook kunnen wij een versleten behuizing vervangen. Een BMW sleutel bijmaken hoeft pas op het moment dat de elektronica niet meer werkt en je de auto niet met de sleutel kunt starten. Soms is de BMW sleutel batterij nat geworden. Het komt regelmatig voor dat een autosleutel in de wasmachine terecht komt. Als de behuizing van de BMW sleutel versleten is, dan is het noodzakelijk om een specialist in te zetten. Als je de BMW autosleutel niet op tijd vervangt, kan de schade erger worden. Dit zorgt ervoor dat je later voor hogere kosten komt te staan. Laat daarom jouw BMW sleutel batterij vervangen door een specialist.

Een BMW sleutel programmeren

Heb je nog een oude BMW sleutel die we moeten programmeren? Of misschien heb je een nieuwe gekocht die nog niet gebruiksklaar is gemaakt. Dan is het tijd om een specialist van ons de sleutel in te leren zoals dat heet. Dit betekent dat we de software installeren in je sleutel die ervoor zorgt dat alleen jouw sleutel het doet wanneer je het gebruikt op je auto. Dit kunnen we zowel voor transpondersleutels als afstandsbedieningen en sleutelkaarten doen.

Het voordeel is dat je geholpen wordt terwijl je slechts een paar minuten hoeft te wachten. Je kunt daarna het meteen gebruiken op je auto. Geen wachttijden, maar wel professioneel ingeprogrammeerd. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien kunnen we naar jou toe komen en je BMW sleutel programmeren op locatie.

AUTOSLEUTEL SERVICE

Snel een nieuwe BMW sleutel? Neem contact op.

Een BMW sleutel bijmaken of de BMW sleutel batterij vervangen? Neem contact op met Autosleutel Services, zodat wij meteen voor je aan de slag kunnen. Je kunt ons 24/7 bereiken. Vul nu het contactformulier in en wij zorgen spoedig voor een vervangende BMW autosleutel.

Waarom kiezen voor onze specialisten?

Jouw BMW sleutel bijmaken of BMW sleutel batterij vervangen, waarom zou je dit door Autosleutel Services laten doen? Wij bieden veel voordelen aan en net wat meer dan de standaard merkdealer. Onze voordelen:

Autosleutel maken op locatie

Binnen enkele uren klaar

Alle automerken

24/7 bereikbaar

Door heel Nederland

Schadevrij deuren openen

Autodeur openen

OVER ONS

Kosten autosleutel bijmaken BMW

Voor een nieuwe BMW autosleutel betaal je €125. De kosten zijn voor het inleren van een nieuwe sleutel. Dit is klaar terwijl je wacht, je hoeft nooit lang te wachten en kunt direct weer door met je dag. Je maakt een afspraak aan en wordt direct geholpen. Als je nog helemaal geen werkende autosleutel hebt die wij als voorbeeld kunnen gebruiken betaal je €175. Overigens komen we ook langs op locatie om je BMW autosleutel of afstandsbediening bij te maken.

 

BMW dealer sleutel bijmaken

Gelukkig hoef je niet naar de BMW dealer om een sleutel bij te maken. Bij ons krijg je een gloednieuwe, die niet van de officiële zijn te onderscheiden. Zowel qua hoe ze eruit zien als hoe ze functioneren. Je krijgt bij Autosleutel Services een professioneel resultaat, zonder wachttijden.

Wij hebben alle benodigde middelen in huis om voor jou een extra autosleutel bij te maken. Een professioneel resultaat voor een lagere prijs.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.